• 38
    maç başlarken güzel maç olabilir ve ahmet ilhan'a dikkat dedim ama 2-0'a kadar gayet sıkıcıydı hatta yamuldum yazmayı düşünüyordum buraya. ne olduysa bundan sonra oldu, 10 kişi kalan takım maçı 2-2'ye getirip puanı aldı, ahmet ilhan da gol attı. *

    beşiktaş'ın maçları cidden renkli geçiyor bu sene, feda falan diyorlar ve cidden kadro olarak zayıflar, yine de samet aybaba en güzel verimi aldı bu kadrodan, olcay şahan bile baya katkı verdi gol anlamında, bence başarılılar. ama taraftarları da bir o kadar geride. hakaret etmek istemiyorum, ama her maç bizim alehimizde tezahurat yapanlar, sus pus karabük'ün geri dönüşünü izlerken, 'diren ve efsane ol' dedikleri ersan'ı yuhlarken çok eğlendim. kadrosunda toraman, necip ve oğuzhan gibi karakter yoksunları varken sağa sola çamur atmaya, ahlak dersi vermeye bayılıyorlar.

    karabükspor yılın flaş takımı, 4 büyüklerden deplasmanda 10 puan topladılar böylece. lua lua, cidden inanılmaz. yani galatasaray'da yıllardır yıldız dediğimiz, bağrımıza bastığımız adamlar derbilerin birinde coşsa mest oluruz, ki çoğu büyük oyuncumuz derbilerde yokları oynar, ilk aklıma gelen arda turan, bu lua lua 4 büyük maçta da kral top oynadı. drogba derbilerde bunları yaparsa heykelini dikeriz, karabükspor için de drogba seviyesinde adam, saygı duyuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın