• 7
    ilk önce neden manisa'da oynanıyor bilmek istediğim maçtır. eyvallah, hazırlık maçı, farklı şehirlerde farklı insanlara da milli takım izleme fırsatı verilsin, ama neden manisa'dan başlanıyor? ülkenin başkentinde en son ne zaman milli maç yapıldı hatırlamıyorum, ver ankara'ya, ya da ver manisa'dan daha büyük bir şehre, ne bileyim stad falan da iyi değil ki manisa'da, kim bilir neyi hesapladınız..

    kadrolara gelecek olursak, her zaman kadrolar eleştirilir, şu neden yok, bu neden var, her zaman tartışılır ve çoğu bana saçma gelir. neticede onlarca oyuncu var, onlarca seçenek var, herkes farklı bir şey düşünüyor haliyle, hocaya saygı duymak lazım. ama cidden anlamıyorum artık neye göre, ne plana göre seçiliyor bazı isimler. mesele formda oyuncuysa, emre belözoğlu'nun işi ne? mesele geleceğin takımını oluşturmak, beraber oynamalarını sağlamaksa emre belözoğlu'nun işi ne? fenerbahçe'de caner'den, topal'dan memnun olan taraftar yok, ama her milli takıma seçiliyo herifler. bekir'i bir nebze anlarım belki, adam iyi kötü geçen seneden beri form tutturdu, bir düzeyde oynuyor. yanlış anlaşılmasın, fenerli oyuncular değil hedefim, sadece oyuncu bazında ne hedefleniyor çözemiyorum. abdullah avcı için söylenen, sistem, geleceğin takımı, uzun dönem planlaması gibi şeyler sabrımı taşırıyor benim. ben de istiyorum genç bir hocayla bir düzen yakalayalım, bir jenerasyon yakalayıp devam edelim ve planlı bir başarı gelsin, ama bunun için geçiş dönemi sürerken de ortaya bir şeyler sunmak gerek. yoksa salt sabırla bir bok olmaz ki, sokaktaki vatandaşı getirin takımın başına sabredin, alex ferguson olayım diye bekleyin 20 sene o zaman, başarı falan gelmesin.

    her şeye rağmen milli maç, yenilsin beter olsunlar diyemiyorum, ama şu an açıkçası bu maçla ve milli takımın durumuyla ilgili tek beklentim, bizim oyuncularımız sakatlanmadan dönsünler yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın