resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4309
    geçtiğimiz sezon riera ile yaşadığı kavgadan beridir fbjk medyası tarafından bileti kesilen oyuncumuz. adamlar taktı kafaya illaki gönderecekler. bu çırpınış bile melo'nun arkasında ne kadar durulması gerektiğini gösteren bir durum. bak arkadaşım melo'yu seversin sevmezsin bu ayrı bir şey ama aşağılık medyanın ve diğer takım taraftarlarının melo gitsin!!!111!! tavırlarını da görmezden gelemezsin. şikeciler pitbull'a bu kadar düşman olduysa emin olunki bir kuyruk acıları vardır.

    peki bu melo ne yaptı da rakipler bu kadar düşman oldu kendisine? adama önce altın bidon dediler ama melo gereken cevabı verdi ve çatır çatır topunu oynadı. çirkef dediler, çok kart görür dediler ama melo bırakın kartı faul bile yapmadan ne toplar çaldı, tertemiz oynadı. üstüne bir de her derbide kanatlıların ağzına sıçınca melo tabiki istenmeyen adam ilan edildi.

    galatasaray taraftarı sahada sessiz sakin davranıp florya'da yeniçerilik yapanlara destek çıktı. galatasaray taraftarı jardel'i soyunma odasında yumruklayıp sezon biter bitmez de inter'e kaçanlara evlat muamelesi yaptı (ta ki fenerbahçe'ye transfer olana kadar). gelsin bir kez de pitbull'a sahip çıksın. taraftarımız artık bu iğrenç medyaya adam harcatmamalıdır. bakın en son kuyt ve meireles'in alem yaptığı haberlerini bile sırf fenerbahçelerine zarar gelmesin diye kaldırdılar ama iş melo'ya gelince günlerdir süren bir linç kampanyası başlattılar. siz bir de melo'nun gece alem yaparken yakalandığını düşünün. işte türk spor medyası böyle kokuşmuş bir düzene sahip. daha önce yazılan entryde bahsedildiği gibi galatasaray bu kafa yüzünden çok çekti. melo konusu bizim kenetlenmemiz için çok büyük bir fırsattır. bu kez oyuncumuzu kansızlara ve satılıklara harcatmayalım.

    inadına melo!

    ek not: sezon başında melo'yu aldık alamadık muhabbetleri dönerken, çirkef dedikleri, köpek dedikleri adama fenerbahçe'nin de talip olması bazı şeyleri daha iyi açıklıyor. bunu da unutmamak lazım.

    edit 2: ulan unutmuşum yazmayı. fernandes kendi oyuncusuna kafa attı yumruk yedi bir şeyler oldu ama bizim medya kardeşler arasında olur öyle şeyler diye bu olayı da örtbas etti. geçen sene riera-melo kavgasındaysa günlerce haber yapıldı melo gitsin diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın