• 2201
    simdi de "bekliyoruz" seklinde bir aciklama yapmislar. nerden tutsan elinde kalan mesnetsiz ve yuzsuzce bir tavir. nerden baslasam bilemiyorum ancak belli bir egitimden gecmis, bir takim onemli mevkilerde bulunan insanlarin bu kadar zeka yoksunu tavirlara burunmekten utanmayisi icler acisi.

    oncelikle raul meireles'in tukurugunu gormek isteyen youtube'u acip gorebilir. ayrica bir macin hakemi bazi seyleri yanlis gormus ve yanlis yorumlamis olabilir ancak kendi yuzune tukuruldugunu yanlis gormus veya yorumlamis olamaz! felipe melo'nun agzindan cikan tek bir tukuruk yok bu cok acik. tukuruge tesebbus diye bir seyi uydurmaktan geri kalinmadi tabi allah razi olsun.

    fenerbahceli yoneticilere gore zaten meireles'in tukurmedigi bu kadar acik secik ortadaysa, baskan dahil bir grup yoneticinin neden federasyona gitme geregi duydugunu merak etmemek elde degil! zaten meireles'in tek sucu hakemin yuzune tukurmesi degil, ona homoseksuelsin isareti yapip, portekizce "fahişe" anlamindaki sozu soylemesi de yine isledigi suclar arasinda.

    fenerbahce yonetimi felipe melo'nun tükürüksüz dudak hareketini hakemin yanlis yorumlamasina galatasaray henuz isyan etmesi gerekirken etmemis olmasina bakip utanacakken, mal bulmus mağribi gibi henuz ortada kesilmis bir ceza bile yokken aciklama yapma geregi duyuyor.

    son olarak gerceklerin aciga cikmak gibi bir huyu vardir sozunu de aciklamalarina eklemeyi unutmayan fenerbahce yonetimi, su an baskani ve bir kac yoneticisinin mahkemelerce sike yaptigi hukmunu aklindan bu kadar cikarmis olmasi da; cirkefligin, ucuzlugun, yuzsuzlugun, ahlaksizligin, terbiyesizligin ve daha bir cok zavalli tavrin ve karakterin nasil da fenerbahce'de vucuda geldigine bir kanit sanirim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın