• 20
    bu pankartın gereksizliğini geçtim, "elit" deyince karşısındakini küçümsediğini sanan über delikanlı taraftarımız bu tip durumlarda rakipleri baz almıyor mu, ufkunu rakiplerle sınırlamıyor mu, sinir oluyorum arkadaş.

    sen galatasaraylısın abi. beşiktaşı, feneri muhatap alacak, "onlar yaptı, biz de yapacağız" sığlığına düşecek adam değilsin. sen onların yapamadığı şeyleri yapacaksın. onların hayallerinin bittiği yerde senni gerçeklerin başlamıyor mu? kendinden düşük seviyedeki rakibiyle bu kadar çirkince uğraşan büyük takım taraftarı mı olur?

    onlar çirkinleşecek, acizleşecek. çünkü sen büyüksün. onlar ileri baktıkça seni görüyorlar. seni geri çekmek için her boku yaparlar. sen onları gördükçe geriye bakıyorsun.

    "onlar yaptı, biz de yapalım" mantığıyla coşanlar, yarın sahaya inip oyuncuya da saldırır çünkü beşiktaşlılar yaptı, ırkçılık da yapar çünkü bazı beşiktaşlılar yaptı, stad da yakar çünkü fenerliler yaptı.

    aferin abi size "onlar yaptı biz de yapalım" diye diye galatasaray taraftarını diğerleriyle aynı hale getiriyorsunuz. ünal başkan da yarından tezi yok suç işleyip hapse girsin, onlar da yapıyo, taklit etmemiz, yetişmemiz lazım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın