resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1400
    öncelikle maliyeti yüksek değildir. orada bir anlaşalım. sneijder'in aldığı paradan 3 aşağı 5 yukarı azını yada fazlasını alır. ki bonservis ödeneceğini hiç sanmıyorum. maliyet konusunda bu kadar gözünüz korkmasın. şu an galatasaray en iyi kazanan 30 futbol takımından biri. ünal aysal bu takımın başındayken maddiyatı bir düşünmeyi bırakın bence, adamdan iyi o işi ne biz biliriz, ne fatih terim.

    geldiğinde merkez odaklı bir takıma dönmemiz çok olası. o yüzden kanatlarda emre'nin oynaması söz konusu olmayacaktır. orta saha kurgusunu selçuk-melo-hamit-sneijder şeklinde düşünebiliriz. ilerisi de malum, burak-drogba. 3 yabancı hakkı burda, 1'i kalede. 2 de defans olacak. muhtemelen beklerden birini türk'e çevirecek fatih hoca. en azından lig için. kaldı ki orta sahada da melo yerine yektayı görevlendirebilir.

    adam daha çok kısa bir zaman önce chelsea'ye şampiyonlar ligi kupasını getiren kadronun baş aktörlerindendi.

    yaşlı bir futbolcunun dezavantajı tektir. fizik. drogba'nın insanüstü fiziği malum, hala üst düzey maçlarda rahatlıkla oynar. kaldı ki drogba sadece fiziği ile ön plana çıkmıyor. drogba gerçekten çok komple bir forvet. mental olsun, teknik olsun, fizik olsun. kaybetmekten nefret eden yapısı olsun. tam bir winner.

    sneijder kadar olmasa da büyük transfer olur. yararlı da olur.

    drogba geldi diye yabancı transfer yapılmayacak sanıyorsanız yanılıyorsunuz. gelecek stoper dany'i kesecek yada yedekleyecek. bunun yabancı kontenjanına bir etkisi yok. tek kötü senaryo semih'in sakatlanması. o zaman da hakan balta'nın idare edebileceğini düşünüyorum. kaldı ki dünya çapında bir stoper getiremeyeceğimize göre. bırakalım da drogba, sneijder, burak, selçuk gibi bir dörtlüyü izleme zevkine doyalım.

    edit: burak yılmaz'ı drogbaya değişmem bak. ama burak için ideal partner en az onun kadar etkili olabilecek. her şeyiyle komple bir forvet olmalı. o da drogbadır. elmander, umut vs. değil. kaldı ki forvetlerin yeterli olduğu kanısına neye göre varıyoruz hiç bilmiyorum. lig için evet. lig için sneijder'e bile ihtiyaç yoktu. ama hedef şampiyonlar liginde belli ki artık yarı final. o yüzden drogba gelmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın