• 503
    "biz beşiktaş'ı iki maçta da ezdik. ben futbola girdiğimden beri yapıcı olmaya, makul olmaya, yeni bir sayfa açmaya çalıştım ama bugün gördüklerimden utandım. şerefsizler, hırsızlar, bizim emeğimizi ve hakkımızı çaldı. inanamıyorum olanlara, her şey film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. baki’nin üç defa atılması gerekiyor. topsuz alanda tuncay’ın ayağına vole çaktı. yardımcı hakem uyarmasına rağmen kırmızı kartı göstermedi. bu şartlarda ne yapacağız, onu da bilemiyoruz. bir orta hakem çıkıyor, bir tiyatro oynuyor. bu şartlarda devam etmenin bir manası yok. yeter artık. bu şekilde ligde bile devam etmenin esprisi yok. tur atlasak bile bunları söyleyecektim. taraftarlarımızı galeyana getirip, stadımızın kapanmasını sağlayacak şeyler organize edildi. ulusoy ve ekibi bu tiyatroyu bitirmeli. şimdi 'kaybettiler ve gündem değiştirmeye çalışıyorlar' diyebilirler. ben durup dururken böyle şeyler söyleyecek değilim. yeter artık, burada bir hırsızlık ve gasp yapıldı. ben fenerbahçe kulübü başkanı olsam bu ligde bile devam etmem."

    ali koç- 26 nisan 2007 fenerbahçe beşiktaş maçı sonrası

    ''beşiktaş maçının ardından 48 saattir yaptığımız değerlendirmeler sürüyor. fortis türkiye kupası'na sadece genç futbolcuları tecrübe edeceğimiz rezerv bir organizasyon olarak bakacağız. aynı tarihlerde (a) takımımızla özel karşılaşmalar yapacağız''
    ''lige devam edip etmeme konusundaki düşüncemiz, camiadan gelen istek üzerine halen değerlendirmededir. ligden çekilmemiz konusunda 100 bine yakın faks gelmiştir. bu talep çok ciddi şekilde değerlendirilmektedir. önümüzdeki hafta açıklayacağız."

    şekip mosturoğlu- 27 nisan 2007
App Store'dan indirin Google Play'den alın