resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2512
    27 ocak 2013 galatasaray beşiktaş maçında isterse on asist yapsin yine de sahada görmeye tahammul edemeyecegim oyuncu. az önce acip kasimpasa macinin özetini seyrettim. eyvallah kötu oynadik ama yenilen iki golun de sorumlusu kendisidir. yaptigi hatalara ragmen bombos arkadasina pas atmak yerine uzaktan sutlar atip, bacak kadar boyuyla kahraman olmaya calismis. attigi sutlar da martilara, daglara taslara gitmis...

    18 ocak 2013 kasimpasa macinda yedigimiz ilk gol öncesi zekice pozisyonu cözup ayagini 5cm uzatsa mac 2-0 olacak. kahraman olacak. dönen top gol oldu. ikinci golde top rakibine geldiginde ben bile "bu adam iceri girer sut ceker" demistim. 3-4 saniye sonra nitekim vurdu ve gol oldu. ona mudehale etmesi gereken kim var yaninda? emre colak... lan girsene adama? dalsana ayaklarina ya da dengesini boz birseyler yap lan... kac senedir top oynuyorsun. turkiye'nin en buyuk kulubunde fatih terim, taffarel, hasan sas ve umit davala gibi efsanelerle calisiyorsun. o rakibi bozman gerektigini hala cözemediysen, birak su gol atinca cok zekiymissin gibi kafani göstermeyi.

    tamam maci kötu oynadik ama kalemizde golu görunceye kadar kontrol bizdeydi ve buyuk takim gibi, kötu oynasak dahi alacagimiz mac olmaktaydi. istemiyorum arkadas böyle dusuk zekali futbol mentalitesi gelismemis oyunculari takimimda. kendisinden ikinci bir emre belözoglu yaratma mucadelesini de anlamiyorum. bu kacinci hatasi? bu kacinci sac bas yoldurusu bu taraftara?

    semih kaya da kendisiyle ayni yasta ama fundamental futbolcu yapisi olarak son derece olgun ve kendinden emin. emre'nin agabeyi gibi duruyor sahada. formaya ve takima yakisiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın