• 3
    sabri tabiki de insan olarak , kişilik olarak iyi bir insandır. galatasaray formasını layikiyle taşımaktadır. şu ana kadar hiçbir yerde ters bi hareketi görülmemiştir , başkalarından ' olum sizin adam napmış lan duydunuz mu' gibisinden bir lafın bize söylenmesine sebep olmamıştır.
    futbolcu olarak ele alındığında ise sabri , yaklaşık 3 ya da 4 yıldır kendi bölgesi olmayan sol bekte oynamaktadır.bana kalırsa da sabri'nin t.şak konusu olmasının tek nedeni de budur.emin olduğum birşey var ki oda şudur, sabri'nin kendi mevkisi olan 4-4-2 nin ortasında görev verildiğinde harika işler çıkaracağı. ve kim ne derse desin sabri türkiye liglerinin en iyi bindirme yapan oyuncusudur.toplu ya da topsuz en hızlı oyuncularından biridir.fakat bir amacı da insanları eğlendirmek olan galatasaray sözlükteki sözlerim , kıt görüş açısından dolayı yanlış anlaşılmış olabilir.eğer böyle birşeye sebebiyet verdiysem affola.biraz olsun eğlenceli tarafından bakmak istedim.

    işin özü olarak ;
    bana kalırsa sabri'nin gideceği takımda yıldız olması gayet normal bir durumdur çünkü sabri'yi alan takımın sağ bek olarak oynatmayıp kendi mevkisinde görev vereceğini öngörüyor ve yüce insan sabri'nin bir 5 senesini daha çalacağını düşünmüyorum.
    (bkz: selam olsun bütün fıss yazarlara)
App Store'dan indirin Google Play'den alın