• 4
    barcelona'nın kaybettiği maçtır. evet, 18 galibiyet 1 beraberlikli 2012-2013 sezonunda barcelona yenilgiyle tanıştı. ancak öyle bir maç oldu ki...

    tam 1 barcelona sempatizanı olan ben bile 2. yarının başından itibaren sociedad'ın o müthiş atmosferine yenik düştüm. barcelona ilk yarıyı 2-1 önde kapatmıştı. dakika 56'da pique 2. sarıdan kırmızıyı yediği an maç yeniden başladı işte. sociedad takımı futbolcularındaki, taraftarındaki o istek, o hırs olmayacak bir pozisyonda golü de getirdi sociedad'a.. derken 90+1'de, maç boyunca ortalarda ve uzun toplarda inanılmaz bir başarı gösteren sociedad'ın bu çabası sonuçsuz kalmadı ve sociedad barcelona karşısında 2-0'dan aldı maçı.. çok zevkli bir karşılaşma oldu. helal olsun, vallahi helal olsun sociedad'a. haftada en az 3 adet 90 dakika izleyen ben dünkü kasımpaşa maçı*ndan sonra futbola küsmüştüm resmen. 5-4'lük schalke maçı*nı bile kaçırdık dünkü laubali, dalga geçercesine oynanan oyundan sonra.. teşekkür ediyorum buradan sociedad'a.

    golleri de yazalım da bitirmeden; messi ve pedro'yla durumu 0-2'ye getirdi barcelona. chori castro'nun golüyle 1-2 oldu maç ve ilk yarı böyle bitti. 2. yarıda kırmızı karttan sonra belki de son 3 sezondur ilk defa barcelona 5 dakika boyunca kendi 1. bölgesinden çıkamadı ve castro'nun vuruşu mascherano'ya çarparak ağlarla buluştu; 2-2. 90+1'de yapılan ortaya agirretxe dokundu ve 3-2 bitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın