resim
Bülent Tulun
Görev:-
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 397
    yıllardır galatasaray camiası içinde çeşitli görevlerde bulunmuş şimdilerde ise ünal aysal'ın danışmanlığını yapmakta olan kişi. fatih terim kendi ekibini oluşturup, yardımcılarını kendi özgür iradesiyle seçebiliyorsa galatasaray başkanı' da kendi danışmanını ya da ekibin seçmekte özgür olabilmelidir. sn. bülent tulun için; '' neyin danışmanı ya da ne danışıyorlar bu adama?'' gibi sorular son derece manasızdır. başkan verdiği veya vereceği kararlar için kendince güvendiği kişilere danışabilir üstelik bunu gizli saklı değil son derece açıkca yapıyor bence gayet normal karşılanmalı bu gibi durumlar. en az yönetimin fatih hoca'ya senin yardımcılarını beğenmiyoruz , şu-şu kişiler bundan gayri senin yardımcın demesi kadar abes bir durumdur. kişilere sorumluluk verildiğinde , kişiler kendi ekibini oluşturmakta özgür olabilmeli.

    kişiler arası ego savaşının bir an önce bitirilmesi gerekmektedir. galatasaray'ın oynadığı futbolun ciddi yapısal sorunları bulunmaktadır. olayın bana ''eleman'' dediler, beriki beni istemiyor boyutuna döndürülmesi galatasaray futbol takımını ateşe atmak demektir.
    sezonun yarısına gelindiğinde kimseyi tatmin etmeyen bir oyun, bir türlü isteneni vermeyen oyuncular ve bu istikrarsız tablo için kılıf aranmaması gerekiyor. işler iyi giderken bülent tulun orada değil miydi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın