resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2486
    ''hehehe oldum ben.'' kafasıyla ortalıkta, ve ne yazık ki twitter'da dolanan futbolcudur. pek tabii olmamıştır. bu kafayla giderse de sittinsene olmayacaktır. 16 yaşındaki kuzenimin bile fiziği emre'den iyiyken, o hala '' adamsın kuzeyyy :))))'' tivitleriyle, 15-16 yaşındaki kızların ''emreee <3 <3'' temalı attığı fotografları retweet etmekle zamanını çarçur etmektedir. düzgün bir beslenme ve protein yüklemesinin yanında iyi bir fitness programı eşliğinde, fiziğini kabul edilebilir seviyeye çekebilir. ama o ''olduğu'' için bunlara gerek yok tabii.
    işin teknik kısmı zaten başlı başına ikinci bir sorun. türk genç oyuncularda bazı sorunlar vardır. yavaş yavaş süre almaya başladıkları zaman, dikkat edin farazi bir pozisyonda ilginç bir hareket yapıp topu verimli kullanırlar. sonra bunu yapmaya devam ederler ama farkında değillerdir ki, o ilginç hareket sadece o pozisyon için geçerlidir. tekrarlamamak, daha iyisini aramak önemlidir. emre'de de bu var. beyblade gibi çevresinde birkaç maç dönüp adam eksiltti diye her maç bunu yapmasının yarar getireceğini düşünüyor herhalde.
    işin üçüncü kısmı, beyni kullanmak ve futbol aklı.. bunun için sadece twitter hesabına bakmanızı ve açıklamalarını okumanızı öneriyorum. yeterli olacaktır.

    emre, tipik bir ''yetenekli ama beynini kullanmayan ve gelişemeyen türk futbolcusu'' modelidir. ne yazık ki bu yolda da hızlı adımlarla ilerlemektedir. bazı şeylerin farkına vardığında, kendisini sercan yıldırım gibi sivasspor'a kiralık giderken bulmaz umarım. umut ediyorum ki düzelsin, ama bu kafa yapısıyla çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın