resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2468
    sözlükte bütün yazarların entelektüel seviyesinin çok yüsksek olduğunu, bin kitaplık kütüphanelere sahip olduğunu, ülkenin abuk subuk siyasi gündeminin estirdiği rüzgarlara kapılmadan fikir beyan edebilen bireyler olduğunu ve daha bir çok şeyi anlamamı sağlamış (bkz: galatasaray)(!) futbol takımı oyuncusu. yukarıda bir arkadaş çok doğru yazmış, eleştirileceği tek nokta da odur. bunun dışındaki eleştiriler klasik yurdum insanına aittir. hani şu birini eleştirirken gördüğünüzde uzaktan bakıp "sen nesin de neyi eleştiriyorsun?" diyeceğiniz yurdum insanı. ama yurdum insanı amansız bir eleştirmendir ve bunun önünü alamazsınız. neyse, tekrar tekrar okunabilmesi adına yukarıda gördüğüm o harika yorumu buraya aktarıyorum tekrar:

    "şu maçı kaybetmiş olmanın sinir bozukluğuyla yazmıyorum bunları, 4-5 sene önce gstv'de saçını kesiyorlardı abilerin o zamanki fizik yapın neyse 2 gram ileri gitmediğin için, elindekinin kıymetini bilmediğin için diyorum bunları, kuzey güney izliyor olmada inan tenasül organımda da değil ve emin ol herhangi bir klasiği okuyup okumadığında umrumda değil, önünde boş koşu yapan adamı her maç en az iki kere görmeyip topu fezaya diktiğin için söylüyorum bunları.

    bak alanyapsor maçında bir messi bir maradona edasıyla dolanıyordun ara paslar atıyor ayağının dışıyla kalecinin ters köşeye toplar atıyordun, bak bu bir işaret olmalı canım kardeşim. ptt 1. lige gider o kasaplarla dolu ligde ayakta kalabilirsen yıldız olursun yoksa abilerin cafercan, mülayim vs vs yolunda ilerler parana bakar hayatını kurtarırsın. bu seviyede futbol oynamak inan senin işin değil en azından bu kafayla en azından bu fizikle."

    (bkz: gravi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın