resim
Josep Guardiola i Sala
Görev:Teknik Direktör
Takım:Man City
Yaş:53
Uyruk:İspanya
  • 311
    bayern munich teknik direktörlüğüne getirildiği için eleştirilen adam. ilginç gerçekten. şimdi pep kötü adam, jose morinho özel birisi di mi? pep barcelona'yı bayern'i çalıştırıken; mourinho wigan, chievo, betis falan çalıştırıyor değil mi? jose ingiltere'ye dönünce de artık blackburn'u çalıştır heralde, çünkü ona yakışan odur.

    kendisi a sınıfı teknik direktördür, ve a sınıfı takımlar çalıştıracaktır. kaldı ki seneye önünde ziyadesiyle zor bir lig olan bundesliga için dortmund'la çarpışacak, hatta bayern camiası ondan şampiyonlar ligi bekleyecektir. işi sanıldığı kadar kolay değildir.

    yüksekler de rüzgar sert eser. sbt :(

    ekleme : futbolcu olarak efsanesi olduğu klüpte; altyapı hocası iken; a takım hocalığına getirilmiş, ve 4 sene'de 14 adet kupa almıştır. sene'de 3.5 kupa yapar ki buda lig her sene üst bitmiş demektir :(. sonrasında bu takımdan kendi isteği ile ayrılmış ve 1 sene ara ile yine büyük bir takıma gitmiştir.

    efsanesi olmadığı; kabul görülmediği bir takıma, hiç oynamadığı bir lige, büyük ihtimalle dilini bilmediği bir ülkeye gitmiştir. 2007'den beri bayern'de görev yapacak 7. teknik direktör olacaktır.kolay adam harcanan bir yere gitmiştir yani. bu seçime kolay denmez, allah çarpar. heralde blackburn çalıştıracak değildi; 3 chealsea'ye gitseydi de kadrosu bayern'den az değildir heralde?

    oyuncular pep'i kabul edecek mi? bayernin ağır topları pep'in ayağını kaydırmadan duracak mı? bayern klübü pep' destek verecek mi? oyun anlayışını değiştirse mi doğru değiştirmese mi? bu sene şl'ye konsantre dortmund sayesinde ligi domine ediyor, seneye de aynı mı olacak? kolay değil; zor takım seçmiştir net :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın