• 22
    haklı bir sitemdir.

    en nihayetinde maaşını zamanında alamayan bir çalışanın isyanıdır. aldığın para sana yetmiyor muydu diye karşı çıkmanın alemi yok. futbol piyasası bu şekilde, inşaat sektörü başka şekilde, sağlık sektörü başka şekilde işliyor. dönen paraların yüksek olması arda'nın suçu değil.

    sadece şu söze bakarak bile yerli futbolcularımızın fedakarlığının farkına varabiliriz. burda kaç kişi yanında çalışan bir kişi maaşını takır takır alırken kendisi almadığı zaman çalışmasını devam ettirir? bunun galatasaray'ı tüpraş'ı yok. insan, emeğinin karşılığını, hem de böyle bir durum içindeyken alamıyorsa her türlü sitem eder, edersiniz.

    bu söze bakınca arda'ya sallamak yerine biraz da geçmişte bu şekilde bir yönetim uygulayan yöneticilere 2 kelam etsek daha hoş olmaz mı? belki de onca yıl kaçan şampiyonlukların sebeplerinden birisi budur? bakın geçen yıl 1 tane futbolcunun maaşı eksik ödenmedi. sonuç ortada. 2005-2006 sezonunda bu şekilde şampiyon olduk diye yine böyle devam edelim bir şey olmaz mantığında yürüyorduk hep. tabi yabancılar maaşlarını alamadığı zaman kulübü mahkemelik ediyor ama yerliler gıkını çıkaramıyor ya, en iyisi önce onlarınkini ödeyelim sonra yerlilerinkini hallederiz. bu yanlış. en başta insan emeğine saygısızlık.

    bu konu sizlerin arda nefretinizi kusmanız için uygun bir yer değil. daha ciddi bir şekilde incelenmesi gereken bir konu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın