• 283
    wesley sneijder transferinin gerçekleşmesinde çok önemli rol oynayacağını hatta bu işin çözümünün temelinde kendileri olduğunu düşündüğüm spor giyim markası.

    şöyle ki wesley nike'ın marka yüzü, hollanda milli takımının kaptanı ve 28 yaşında, mevkiinde dünyanın en iyi 5-6 oyuncusundan biri.

    galatasaray ise nike'ın türkiye yatırımlarının en büyüğü. 2012 2013 sezonu ile başlayan bu birliktelik zamanla daha da ilerleyecektir. hele ki böyle bir yıldız kendi sponsorluklarından birinde forma giyerse. nike'ın sneijder ile ne şartlarda bir anlaşması var bilemiyorum ama bu tarz futbolcuların kariyer adımlarında sponsorların çok etkili olduğunu biliyoruz.

    şimdi görülen şu ki an itibariyle wesley sneider için 4 tane takım işin içinde.

    1.galatasaray
    2.tottenham
    3liverpool
    4.anzhi.

    içlerinden nike'ın sponsor olduğu tek kulüp biziz. şampiyonlar ligi'nde oynayan tek takım da biziz ki bu bizi en şanslı takım yapıyor, tek dezavantajımız ligimizin dandikliği. ülkemizin avrupa'daki imajı. işte tam bu noktada oyuncunun kafası karışıkken nike'ın olaya müdahil olup wesley'e baskı yapması istanbul'a getirtmesi lazım.

    nike'ın ülkemizde milyon eurolar harcayarak yapacağı reklamı sneijder'in galatasaray formasıyla oynayacağı tek maç ile yapacak belki de.

    bu işlerden çok anlamam ama nike'ın türkiye sorumlusu olsam üstlerime baskı yapardım sneijder konusunda.

    özetle bu iş yalnızca bizim değil nike'ın da meselesidir ve biz kendilerine güveniyoruz.

    getirin şu adamı çıkarın portakal rengi formayı alalım formaları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın