• 12172
    “fenerbahçe’nin bize bir teklifi varmış. türkleri çok severim ama uefa’da ve şampiyonlar ligi’nde hala cezalılar değil mi?”

    “garanti para olursa evet‚ ama ingiliz takımı olsaydı daha iyi olurdu. yarın türkler paramı ödemezse gidip michel platini’nin yanında mı ağlayacağım?”

    montpellier başkanı louis nicollin

    ------------

    "dün italya'daydım. ancak moratti ile önceden organize edilmiş bir öğle yemeğiydi, beraber yemek yedik. sonra galliani beni aradı, bir kahve içer miyiz diye. 1 saat oturduk bana 7 tane şampiyonlar ligi kupası gösterdi, ben bilmiyordum. galliani şu anda kulübü yöneten şahıs. bana kulübü nasıl yönettiklerini anlattı. kapıda gazetecileri gördüm şaşırdım ve nedenini sordum. "antonini diye bir oyuncumuz var onun satışını bekliyorlar, sizi de onun için geldi sandılar" dedi. onunla ilgilenmedik. başka da bir talebimiz olmadı. sizin bir talebiniz varsa biz oraya müspet yaklaşalım dedik, orada kaldı sohbet."

    ünal aysal
    -----------

    bizim başkanımızın ilişkilerine ve avrupa'nın dev kulüplerinin galatasaray'a bakışlarına bir bakın, bir de avrupa'nın ilk 200 kulübüne giremeyecek montpellier takımın başkanının fenerbahçe camiasına bakışına bakın...

    (bkz: galatasaray ile fenerbahçe arasındaki farklar)
App Store'dan indirin Google Play'den alın