resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1764
    ''ben metin oktay'ın rekorlarını geçtim ama galatasaray müzesinde bir çorabım bile yok'' cümlesini sarf ettiği söylenen galatasaray futbol takımı eski golcüsü..
    yalnız bu cümlenin neresini tartışıyor sözlük onu anlamış değilim..

    hakan şükür ismi kırdığı rekorlarla, attığı inanılmaz gollerle ve getirdiği başarılarla galatasaray camiası için çok önemlidir..buna hiç kimsenin bir itirazı olamaz, lakin kendisinin heykelini dikmek istemedi mi bu camia? kendisi red etmedi mi a dostlar?

    hakan şükür neden hala galatasaray efsaneleri içerisinde olamadığını sorguluyor zannımca..neden hiç düşünmeden bu efsane golcüyü hepimiz bir nefeste kabul edemiyoruz, her seferinde bir ama koyuyoruz cümle ortasına ve devamı illa, 'ya tamam ama hakan şükür'de, siyasi tercihi, galatasaray'da efsane olacakken yaptığı gereksiz torino macerası, uefa kupası sonrası yine avrupa arayışlarına girip blackburn'a kadar düşmeler, sonrasında gelişinde beklediğini bulamaması, oynamak istemesi ama nedense inatla jübileyi red etmesi vs. vs.'

    yazar arkadaşlarda çıkmış burada neden heykel dikmedik neden jübileyi bile çok gördük diye sızlanıyor..yahu anlamıyor musunuz hala yıllardır süregelen bu hakan şükür taktiğini, bazılarımızın sıtkı sıyrılmış vaziyette artık..

    daha çocukken, tek kanal zamanında dahi iki dakika verdiği röportajla ağzımız açık kendisini dinlediğimiz, hayatımızda maçlarını seyretmediğimiz, internet yaygınlaşmadan dahi, yani postmodern değil gerçek kral ve efsane bellediğimiz metin oktay'la hakan şükür'ü karşılaştırma gafletine düşen tüm galatasaraylıları da esefle kınıyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın