resim
Selçuk Şahin
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 334
    yalan yok, fenerbahçe tv'yi izlerim. futbolu seven adamız sonuçta, olay tv'de bir futbol programı da yakalasak ne diyorlar acaba diye açıp seyrediyoruz. fb tv'nin en güzel taraflarından biri futbolun magazinine de epey yer vermeleri. zaten magazini seven bir adamım. cumartesi ve pazar sabahları -işim yoksa şayet- oturup tüm kanallardaki magazin programlarına bakarım. bir de bu magazin futbolla birleşince benim için yeme de yanında yat oluyor. lig tv'yi genelin aksine sevmemin nedeni de bu

    işte fenerbahçe tv'deki magazinle karışık programları izlerken şunu gördüm ki bu adam net komik. hem de öyle böyle değil. baya komik yani.

    dün de stoch'un golü için şöyle bir açıklama da bulunmuş;

    http://www.sporxtv.com/...idmandaSXTVQ41606SXQ

    kamplarda, deplasman dönüşü otobüs yolculuklarınde epey vardır böyle bomba açıklamaları. birkaç yıl önce sivas'a attığı bir gol vardı, korcan'ın üstüne geldiği halde garip bir şekilde tutamadığı. o maçtan sonra da takım otobüsünde ''uzanamayacağı bir köşeye vurdum, normal'' demişti.

    hani bunu mehmet topal gibi anlatsa gene komik gelmeyebilir ama adamın sunumu da fena değil. futbolu da o kadar kötü değil aslında. çok iyi oynadığı maç sayısı çoktur. ama 10 yıldır aynı camiada forma giymenin sıkıntısını yaşıyor. semih kaya da 10 yıl bu kulüpte oynasa, 10. yıl sonunda -bu kadar hiddetli olmasa da- benzer tepkiler görebilir.

    çünkü sıkılırız biz futbolcudan. o yüzden transfer dönemlerini çok severiz. benim için de benzer şeyler geçerli. yeni bir sol bek, maça gitmek için yeni bir neden çünkü.

    selçuk şahin, sanıldığı kadar kötü topçu değildir. hatta selçuk şahin, lazio'da forma giyen, daha doğrusu giyemeyen cana'dan 2-3 gömlek daha iyi bir futbolcudur. valencia'nın ön liberosu mehmet topal'dan da(bu adam da fener'e geldi ama halen hakkında konuşulurken valencia'nın ön liberosu deniyor amk) şu tarafı kötüdür diyemezsin. hatta selçuk şahin'i daha golcüdür, büyük maçları büyük oynar diye öne de çıkarabilirsin.

    ama işte..mehmet topal, yeni transfer. cana da yabancı futbolcu. biz yerli futbolcuyu 8 ayda severken, yabancı futbolcuyu 8 günde severiz. nefrette de tam tersi. yabancı futbolcudan nefret etmek için adamın tutup götümüzü sikmesi gerekir ki nefret edelim. ama yerli futbolcu iki yan pas yapınca direkt nefreti basıyoruz.

    niye? çünkü yabancı hayranıyız. en büyüğümüzden en küçüğümüze durum bu. geçen yeğenime en çok hangi galatasaraylı futbolcuyu seviyorsun dedim, ''melo, muslera, elmander, amrabat'' dedi. pezevenk daha fatih terim'i tanımıyor :(

    kewell'a, baros'a, cana'ya dilenip ayhan'a sallayan tipler var ya. işte o tipler de bu çocuklardan çıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın