• 222
    nickaltina tecavuz edildigi gunun gecesinde sinirlenip, ona laf sokanlara, yamuk yumuk konusanlara bir iki kelam edeyim diye oturdum bilgisayarin basina (yalakayim ya). he bir de kafam guzel, bali cektim, afyon yuttum, kendimi alkole yatirdim. sonra dusundum; bu gibi arkadaslarla ilgili entry girmeyi birak, herhangi bir cumlede bahislerini gecirmek halim abiye hakarettir. kaldi ki bu adamlarin arasinda 'genel kultur' ile 'görgü' arasindaki farki bilmeyen arkadaslar var. abim yakin zamanda girdigi bir entry ile cok guzel anlatmis kendisini, lakin kendisi esasinda soyle bir adamdir:

    kendi kaninin iklimi akdenizden uzakta icitigin bilmem kacinci bira, plastik sisede votka ve izledigin "bipsiz" behzat ç nin ardindan yatmadan (sizmadan) sozluge girip ne var ne yok diye bakindiktan sonra "lan halim abi burda olsa da iki muhabbetin belini kirsak" dedigin, kendisinin an itibari ile sozlukte olmadigini gorup derin uzuntulere kapildigin adamdir kendisi. adamdir yani.

    buradan oyle nickaltina iki sacma salak hakarete varacak elestiri yazmakla, gitsin artik yazmasin demekle olmuyor bu isler maalesef. galatasarayli olmadan once degil, galatasarayli oldugun icin adam olmak(n) lazim. ne yazik ki siz daha olmamissiniz be usta...
App Store'dan indirin Google Play'den alın