resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 148
    bursaspor bonservis ücretini 10 milyon euro olarak belirlemiş. http://skorer.milliyet.com.tr/.../1651657/default.htm daha da ismini sayıklayan olursa ağzına takunya ile vurucam.

    lan dünya futbol piyasasında 1,5 milyon euro eder, tükiye'de yabancı sınırlaması düşünülürse 2,5 milyon euro adil bir miktar olur. bu paranın üstüne verilecek 1 kuruş zarar ziyandır. o 10 milyon euro'ya bütün bursaspor takımını alırsın.

    ben bu günden sonra bu açgözlü anadolu kulüplerinden 1 tane transfer yapılmasına bile karşıyım. bu çakalların belli bir tarifesi var. vasat adamlar için 3,5, az buçuk top oynayan, maçlarda fazla sırıtmadan arada kaynayan adamlar için 5, bir iki maç parlamış oyuncular için ise 10 milyon euro fiyat çekiyorlar. bi de bu oyuncularda ne futbol altyapısı var, ne çalışma azmi. büyük takıma gelince foyaları meydana çıkıyor. sonra türk futbolu neden gelişmiyor? yabancı oyuncu sayısını düşürelim diyorlar. düşürün de piyasayı bir görün, dışarıda 3 kuruş etmeyecek adamları 20 milyon euro'ya transfer edersiniz artık. zaten iş o noktalara kadar dayandı.

    abarttığımı düşünenler için (bkz: mehmet topuz) (bkz: serdar kesimal) (bkz: ersan adem gülüm) (bkz: sercan yıldırım) (bkz: ismail köybaşı) (bkz: gökhan ünal) (bkz: yiğit gökoğlan) ...
App Store'dan indirin Google Play'den alın