resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4056
    takımı idmandayken tatilde olan futbolcudur. evet yönetim izin vermiştir, evet hakkıdır. fakat sezona idman eksiği ile başlayıp bütün bir ilk devre performans gösterememişken bu izni istemesine ne demeli? hayat adaletsiz fakat. kimisi saat 6'da arkadaşının kebapçısının açılışına gittiği için delice eleştirilir, kimisi twitter'da kuzey yazdığı için eleştirilir, kimisi de arkadaşları idman yaparken koca bir ilk devre idman eksikliği sebebiyle gösterdiği düşük performansına rağmen, yönetim izin vermiş olm size ne denerek korunur. evet lan çünkü twitter kullanmak, boş vaktinde sevgilisinin oynadığı filmin galasına gidemediği için ona jest yapıp sinema kapamak oyuncularımızın hakkı değildi.

    ha bir de şu çalışmıyor, kendini geliştirmiyor diye eleştirilen emre herkes tatildeyken florya'daydı. acaba 1 kişi takdir etti mi...

    p.s. hadi beyler dürüst olalım. şu melo'nun güney amerika plajlarında ki pozunu emre çolak verse takım idmandayken yazacaklarınızla bunlar aynı değil. eşit davranalım. iki yüzlü olmayalım. melo'nun hakkıysa emre'nin de hakkıdır. emre'nin hakkı değilse melo'nun da hakkı değildir. bu gün melo'ya hak verdiniz mi, o zaman yarın tutarlı olun benzer durumda yada twitterda bişey yazdı diye emre'yi de eleştirmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın