resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2403
    saniliyor ki bu adami sevmeyenler burak yilmaz'in basarisini cekemiyor.
    yanlis.
    bu adamin gol attigi maclarda sevinmiyosan, galibiyet golunun burak'tan geldigi maci "keske kaybetseydik" diyen adam galatasarayli midir onu tartisirsin ama bu adamin yaptigi yanlislari tasvip etmedigini acik acik soyleyen adama bok atiyosan ben oturur senin adamligini tartisirim.
    biz "onu sevenleri uzmeyen" bir gol krali istiyoruz. metin gibi gol krali istiyorum. o karakterde olmasi su sektor icinde imkansiz bunu ben de biliyorum ama o yolda oldugunu belli edecek hareketler yapmasi da mi imkansiz? ulan saha disinda emre belozoglu da on numara adamdir. ama saha icinde? iste saha icindeki hareketleri beni enterese eder kendisinin demek istedigim bu. nasil ki arda turan'in zamaninda sinema kapatmasi saha icinde beni alakadar eden arda turan icin bi kriter degil ise, saha disinda *iyi biri olan burak yilmaz'in yasantisi ve aciklamalari da beni alakadar etmez. ben onu futbolu ve karakteri ile bu armayi tasisin diye almisim galatasaray'a, iyi aciklama yapsin diye degil. eger oyle olsaydi futbolcu degil basin sozcusu transfer etmek gerekirdi. armayi sahiplendi diye gidip birinin yanlislarini mazur goreceksek neden kuyt ve meireles'in yavsakliklarini eelestiriyoruz? allah diye tapilmasi gerek bu adamlara eger kriter gazete kosesindeki "armayi kim daha yuceltiyor" mevzusu ise.
    benim derdim burak basarisiz olsun da "ben demistim" diyeyim demek degil. benim derdim ustune galatasaray formasi giyen, basarili olan bir futbolcunun dahi galatasaray'li olabilmesi icin yapmasi gereken tek seyin gol atmak, iyi pas vermek, iyi kurtaris yapmak, gazeteye guzel aciklama yapmak olmadigini anlatabilmek.
    burak yilmaz gol attigi icin basarilidir senin kriterlerinde. benim gozumde ise ite kopege en cok malzeme veren futbolcu oldugundan galatasaray'in en basarisiz futbolcusudur.
    onemsemeni inan onemsemiyorum. sadece senden farkli dusunenlerin neden farkli dusunduklerini "cunku fenerli" diyerek aciklamani degil, "la dur bi dusuneyim ne diyo bu amugakodugum" diyerek bi kac mantikli materyal dahilinde dusunmeni istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın