• 12008
    (u: gaziantepspor'a geçişin nasıl oldu?)

    "yine zor bir geçiş oldu. bir noktada yedek kaldım ve oynamak istiyordum. kulüpten ziyade futbolu öne koydum. antep'e gelirken nereye gittiğimi bilmiyordum. ama bu kararı verdim çünkü bana oynayacağımı söylediler ve benim ihtiyacım da buydu, oynamak. "

    (u: geçen sene gaziantepspor, galatasaray'dan sonra ligin en az gol yiyen takımıydı. peki galatasaray bu sezon neden savunmasını oturtamadı bir türlü? )

    gilles binya ile oynuyordum evet ve farklı bir ilişki vardı orada, birbirini anlayan iki oyuncuyduk. birbirimizi tamamlamamız daha kolay oldu. ama ben galatasaray savunmasının o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum, gayet başarılı maçlar da çıkardık ve futbolun parçası olarak kötü maçlar da yaşandı.

    (u: galatasaray'a transferin nasıl oldu, o kadar zor bir karar olmasa gerek?)

    "buraya kontrat imzalamaya geldiğimde fatih terim'le bir görüşme yaptım ve bana benden ne istediğini hemen o gün söyledi. dedi ki, “seninle imzaladıysak bu iyi bir oyuncu olduğunu gösterir. yeteneklerin olduğunu biliyorum ama ben onları doğru kullanmanı istiyorum.” antrenörün bana ilk günden böyle bir konuşma yapmasının benim için büyük bir etkisi oldu. "

    dany nounkeu
App Store'dan indirin Google Play'den alın