resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2396
    --- alıntı ---

    işte m.b.’nin polis ifadesi ve yaşananlar
    31.12.2012 0 yorum
    paylaş
    galatasaray futbolcusu burak yılmaz, geçtiğimiz hafta oynanan trabzonspor –galatasaray maçında kendisine sis bombası atan trabzonspor taraftarını affetti!

    radyospor’un yeni programı kriminal spor’da önemli bir ayrıntı daha açıklandı. trabzon emniyet’i ligin 17. haftasında oynana trabzonspor – galatasaray maçında sahaya sis bombası atan trabzonspor taraftarını gözaltına alırken, m.b. adlı taraftar emniyet ifadesine pişman olduğunu belirtti, telefonla şikayetçi olup olmadığı sorulan burak yılmaz ise şahıstan şikayetçi olmadığını belirtince m.b . ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

    “amacim burak yilmaz’a zarar vermek değildi”
    polisin yaptığı araştırma sonrası 26 aralık’ta trabzon’da gülbaharhatun polis merkezi’ne giderek ifade veren m.b. ifadesinde amacının burak yılmaz'a zarar vermek olmadığı söyledi. m.b ifadesinde şöyle dedi: “maçın atmosferine kendimi kaptırarak bu hareketi yaptım. amacım futbolculara zarar vermek değildi. pişmanım. burak yılmaz’da özür diliyorum” dedi.

    burak şikayetçi olmadi
    m.b.’nin emniyet’te ifadesi alındıktan sonra polis memurları, telefonla burak yılmaz’a ‘m.b.’nin kendisinden özür dilediğini ve şikayetçi olup olmadığını’ sordu. burak yılmaz ise m.b.’den şikayetçi olmadığını belirtince m.b. ifadesi alındıktan sonra serbest bıraktı.

    --- alıntı ---

    adamlık öğrenin biraz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın