resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7998
    gelip parcaliyi giyecektir. fenere gitmesi icin dua edenler de galatasaray'dan elini ayagini ceker insallah o vakit. hasan sas'i da kufur edip yolladiniz, fatih terim'e denilmedik sey kalmadi.. ama gotumuz her sikistiginda tribun "imparator" dedi. simdi hasan sas'tan iyisi yok. diyorum hep, tribunun fener'den hicbir farki yok maalesef. yine de besiktas'tan iyiyiz kanimca. ulan adamlar hakeme tukuren, ibne hareketi yapan futbolcusunu, hatta sike yapan baskanini bile kolluyor da sen altyapindan cikan, hatalari olsa da sana para kazandirmis, oldugu sure icerisinde iyi donemler yasamis, sampiyonlukta pay sahibi olmus, sayesinde takim olarak basarisizliga ragmen yeni nesil gencleri galatasaray taraftari yapmis birine sahip cikmak bu kadar mi zor lan? hala bel alti laf soktugunu sanan kisiler dolasiyor burada. he amk he. sizin gibi taraftar oldukca atilan her kazik mubahtir. tek suclu arda miydi basarisizlikta? hagi'ye laf soyletmeyenler arda'ya ana avrat gidiyor. elestirecekseniz her seyi, herkesi elestirin. adnan kardeslerden takimdaki saglikcilara kadar. rijkaard cok mu basariliydi? hagi? bulent under? hepsi fiyasko degil miydi?

    bir karar verin amk, gemiyi ilk terk eden miydi yoksa son mu? agustos ayi cok da ilk terk edene benzemiyor cunku. takimin onune engel olan her sorumlu takimdan gitmisti arda giderken. yani en kotu zamanda degil, en iyi zamanda gitti.

    bir de "bizene yeaa, bizi ilgilendirmiyor" diyorsunuz, sonra da her kelimesine, her mimigine laf ediyorsunuz arkadas. sizene hangi takim ile gorusurse gorussun. sizden mi cikiyor parasi? size mi atiyor golleri?
App Store'dan indirin Google Play'den alın