resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7990
    atletico madrid’den ayrılmak istediğini söyleyen arda turan için ispanyol spor gazetesi marca’dan imalı soru: arda’ya 24 milyon euro verecek bir kulüp mü var?

    ispanya’da atletico madrid forması giyen ve başarılı bir performans sergileyen arda turan’a ispanyol basınından şok bir eleştiri geldi. milli futbolcumuzun a. madrid’den ayrılma planları ve yıldız oyuncunun menajeri ahmet bulut’un “arda seneye atletico madrid’den ayrılacak” açıklamaları hakkında bir yazı kaleme alan marca gazetesi yazarı j.f borell, “arda’ya 24 milyon euro verecek bir kulüp mü var?” ifadelerini kullandı. yapılan açıklamaların doğru olmadığının altının çizildiği değerlendirmede, arda’nın sözlerine mantıklı bir açıklama getirmenin zor olduğu söylendi.

    hata yapiyorlar

    arda’nın kasıtlı olarak bu tür açıklamalarda bulunduğunun altını çizen j.f borell, uygulanan bu stratejinin büyük bir hata olduğunu belirtti. adı ingiliz takımlari ile anılan milli futbolcunun 2015 yılına kadar anlaşmasının bulunduğunu ve sözleşmesinde “24 milyon euroya serbest kalır” maddesinin yer aldığı hatırlan j.f borell, “bu, atletico madrid’in kontratını iyileştirmesi için bir strateji mi, yoksa gerçekten arda’ya 24 milyon euro verecek bir kulüp mü var?“ ifadelerini kullandı.

    kaynak: http://www.borsagundem.com/...Euro-eder-mi/125777/
App Store'dan indirin Google Play'den alın