• 184
    degil cok oykundugumuz avrupali ulkeler gibi, artik arap ulkeleri kadar bile omurgasi kalmamis, zannimca dunyanin en garip ve hatta mide bulandirici islerinin dondugu, insanlarin gozlerinin icine baka baka dalga gecildigi, artik karanlik islerin; sike, adam kayirma, torpil vs. gibi islerin alenen yapilip savunuldugu bir ulke haline gelmistir. ulkenin vahim hali nereye elini atsan fiskirmakta. siyasetinde hukumetinden ana muhalefetine, sporda kuluplerinden federasyonuna, trafikte suruculerden yayasina, hemen her kosesinde bir birinin hakkini yuzsuzce ve alenen yiyen insanlar! isin bir baska ironik tarafi ise butun bu rezaletleri yapip, sonra da damarlarinda asil bir kan dolastigini dusunen yine bu ulkedeki cogunluk! bu kadar hem kel hem fodul nasil olunur? bazen cidden icimi daraltmakta!

    simdi raul meireles'in cezasının 4 maça indirilmesi'ne şok etkisi muamelesi yapilmasini da anlamiyorum. butun bu senaryoyu biri bana anlatsa, kulup ve takim isimlerini falan cikarsa, herhangi bir ulkede boyle bir durum olmus ve sonucu bu sekilde baglanmis dense, saniyorum ki butun bunlarin oldugu ulke icin yapilacak tahminin ilk sirasinda "turkiye" olmasi kimseyi sasirtmaz!

    bu kadarlik ulkeyiz biz iste. birbirimizin gozunun icine baka baka igrenclesmekte bizden yuzsuzu, utanmazi, insan hakki bilmezi yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın