resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2392
    tamam çok iyi golcü ama kazanmak için bir takım yanlış yollara başvuruyor. kazanmak istiyorsan çıkar sadece topunu oynarsın. yaptığı o hareket, kazanılmış bir kötü alışkanlık, edinilmiş bir davranış bozukluğudur.

    ben de seviyorum burak'ı, çok yetenekli olduğunu düşünüyorum, ancak burak bu hareketleri yapmaya devam ettikçe bütün gelecek tepkilere ve hatta hakaretlere hazırlıklı olsun. dünyanın neresinde, hangi liginde, hangi takımında olursa olsun, bu hareketi yapmayı alışkanlık edinmiş adam tepki görür.

    hakaret edilmesine karşı olmamla birlikte, anormal bir durum olarak da görmüyorum.

    nba'de kendisine yapılan faulü göstermek için oyuncunun düşüşünü abartması bile para cezası ile engellenmeye çalışılıyor, bırak olmayan posizyonda yere kendini atmayı. keşke bizde burak'a böyle bir ceza sistemi getirsek, en azından ceza ile istenilmeyen davranışları azaltma yoluna gidebiliriz. (psikoloji çalışıyorum ve tam da bu konulardan bahsediyor)

    hakaret etmenin, aşağılamanın, emek hırsızı denmesinin kimseye, hiçbir şeye faydası olmayacak. biz burak'ı her ortamda korumaya, laf ettirmemeye çalışıyoruz, ancak burak da bu hareketleri yapmasa, bizi zor durumda bırakmasa keşke. yetenekli adamsın, çık sadece topunu oyna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın