resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2382
    giydigi formanin hakkini verendir. gercek galatasaray taraftari da kendisinden razidir. tipki umut buluttan, johan elmander`den oldugu gibi. bu adamlar sahada basmadik yer birakmiyor, terden formalari derilerine yapismis bir sekilde tamamliyorlar her maci. mucadele etmekten, kosmaktan adim atacak halleri kalmiyor.

    siz bosverin ilgi cekmek, ego tatmin etmek icin bu adama sallayanlara. boyle tiplerin galatasaray ya da galatasaraylilik gibi bir dertleri yok. onlar akbaba gibi dusmesini bekler galatasaray oyuncularinin. ilk tokezledigi yerde de kanli agizlarindan su sozler dokulur: ben demistim, dinlemediniz...

    sirf su adam golleri atti diye sampiyonlar liginde gruptan cikmamiza sevinmeyen adamlar var aramizda. ne kadar aci degil mi, bu modeller de sorsan galatasarayliyim diyorlar. size yemin ediyorum, fatih terim basimizda diye galatasaray`in basarili olmasini istemeyen tipler var. sadece bu sozlukte degil, her yerdeler...

    gectim galatasarayli olmayi, insan evladi olan, beyni sulanmamis siradan bir insan bile su adamin sahada galatasaray icin verdigi mucadeleden utanir da kadikoy jargonuyla, ipe sapa gelmez sifatlarla yerin dibine sokmaz, elestiri kisvesi altinda itin bir yerine monte etmez su adami.

    sahtekarmis, kendini yere atiyormus... rahat olun, objektif olacagim ayagina kendi degerini asagilayan; elestiri adi altinda egosunu tatmin etmek isteyen, ilgi cekmek icin her yolu mubah goren bazi sozde galatasaraylilarin attigi taklalarin binde birini atmiyor kendisi.

    binde birini...
App Store'dan indirin Google Play'den alın