• 11897
    "uefa finalinde g.saray'ı destekliyordum. bunun nedeni bir müslüman takımının orada olmasıydı. eğer başka bir müslüman takımı oynasaydı onları da desteklerdim. ama ondan sonra g.saray taraftarı beni çok etkiledi. bu şekilde g.saraylı oldum. daha o zamanlarda g.saray'da oynayacağım günlerin hayâlini kurmaya başladım. sonunda oldu.”

    "benim için fatih terim'i mutlu etmek her şeyden önemli. bana çok güvendi, çok istedi ve transferim gerçekleşti. g.saray'a geldiğimden beri benle çok yakından ilgileniyor. hep bana yardımcı oluyor. fatih terim benim için çok özel bir insan. onun güvenini boşa çıkartmamak için ben de çok çabalıyorum. amacım onu mutlu etmek. bunun için de her şeyi yaparım. f.bahçe maçında oyundan çıktığımda beni tebrik etmesi benim için çok önemli bir andı.

    fatih terim'den aldığım tebrik çok değerli. ama ben o maçta ofansif olarak yeteri kadar iyi olmadığımı düşünüyorum. ben kapasitemi bildiğim için bu beni kesmiyor. artık 6 ay geçti ve bahanem, özürüm kalmadı. artık daha iyi oynayıp hocamı daha çok mutlu etmem lazım. onun güveninin karşılığını vermem gerekiyor. açıklarımı devre arası kampında kapatacağımı düşünüyorum. sistemi de artık daha iyi anlıyorum ve gerçek amrabat'a da her geçen gün daha da yaklaşıyorum.”

    nordin amrabat
App Store'dan indirin Google Play'den alın