• 170
    eski trabzonsporlu oyuncularımızın tutuk olmasıyla, takımımızın genelini de etkilediği maç olmuştur. artık o tepkilerden mi, baskılardan mı etkilendiler bilmiyorum ama malesef selçuk, umut ve burak bir türlü kendine gelemedi maç içinde. kötü bir futbol sergiledik, ama kaybetmeyi de haketmemiştik, 0-0 bu yüzden normal skor. önemli olurdu buradan alınacak 3 puan ama artık sağlık olsun, bu havayı sürdürsek ve tatile girsek iyiydi sadece. takımda kelimelere dökemediğim küçük eksiklikler var, son paslar, pas ya da şut tercihleri, çokça yanlış oldu ve rahat pozisyon bulabileceğimiz boşlukları kaçırdık. kızamıyorum da oyuncularımıza ama memnun da değilim. bu yılki çift forvet ikilimiz geçen yılın aksine oyundaki pas akışımıza yardım edecek, ya da top saklayıp, sürüp pozisyon hazırlayabilecek adamlar değiller, bu yüzden de malesef eksik oynuyor gibiyiz. nedense selçuk ve melo da hücuma top taşımayı tercih etmiyorlar, sürekli bir uzun top ya da savunma arkasına pas atma çabası var, bunun meyvelerini burak ve umut sağolsun iyi aldık zaman zaman ama böyle bir deplasmanda kolay top kaybı oluyor sadece. çokça pozisyonda önlerinde boş alan varken top sürmeyi tercih etmediler, özellikle melo bu topla beraber driblinglerde başarılı bir adam ve bana göre takımda en iyi çalım atan oyuncu. bunların dışında hamit iyiydi, amrabat da bana göre ilk yarıda etkiliydi ama her zamanki gibi tercihlerinde yanlışlar yaptı. şu serkan balcı'nın karşısında yeteri kadar etkili olamamamız deli etti beni. eboue de bana göre çok kötüydü, bunların dışındaki semih,dany, muslera ve riera ise iyilerdi.

    gelelim hakeme, resmen maç berabere bitsin havasında gibiydi, özellikle avrupa kupalarındaki hakem hatalarını görünce, bu yıl türk hakemlerine karşı daha pozitifim ama yunus yıldırım ciddi anlamda çok kötü bir hakem. çaldığı her 3 düdükten 2'si hatalıydı resmen, maçı kötü hale getiren etkenlerden biriydi.

    son söz de trabzonsporlu şuursuzlara gelsin, anlıyorum, içinizde bir kırgınlık var. istanbul takımlarına olan düşünceleriniz de belli, ama bu sizden giden adamlardan hiç biri alehinizde laf etmedi, hep iyi andı. kaldı ki hiç biri de altyapı oyuncunuz falan değil, parasıyla aldığınız adamlar, size de çokça emekleri geçti, nedir bu hazımsızlık? ulan demek ki bizim yerimizde olsanız emre belözoğlu'nu ciddi anlamda çıkarıp vuracaksınız! dünyanın kaderi bu, herkes fırsatları değerlendiriyor, ben sadece şehir olarak da bakmıyorum bu olaya, sen trabzon'da başarılı bir takım oluştursan gitmezler zaten, kalırlar sende. ama haliyle kendisi için daha iyisini seçiyor adam, yarın öbür gün bizi bırakıp avrupa'da bir takıma da gidebilirler, bu kadar büyütecek, saçma işler yapacak kadar nasıl nefret besleyebiliyorsunuz içinizde? ya da aynı nefret neden kupanızı çalan fenerbahçe'ye yok?
App Store'dan indirin Google Play'den alın