• 127
    yapılış amacından ziyade yapılış şekli irdelenen devrim.

    verilen tepkileri eski yazar adı altındaki arkadaşlar ya anlamıyor yada anlamak istemiyor. kimse size neden geldiniz demiyor arkadaşlar. biz neden bağıra bağıra gelme ihtiyacı hissettiniz, neden siz bok ettiniz biz düzelteceğiz havalarında sözlüğe daldığınızı soruyoruz... imparator asdasdasdasd diyen yazarla belki en çok uğraşan benim. hatta belki değil ya o benim kesinlikle. sen olmasanda ben elimden gelenin fazlasını yapıp moderasyona durumu izah ediyorum adam atılana kadar peşinden koşuyorum zaten için rahat olsun, sözlüğe gözüm gibi bakıyorum zaten.

    çünkü burası benim sözlüğüm. neden benim biliyor musun ? sözlüğün sizin tabirinizle içine sıçıldığı zamanlarda bu adamlarla ben mücadele ettim sen twitterda geyik yaptın. tabi bunu bütün dönen yazarlar için söylemiyorum özel mesajlarla diyalog halinde olduğum abilerim ve kardeşlerim üstüne alınmasın ama açılın sahibi geldi ne lan diyerek espiri yaptın tamam ama hoş oldu mu ? biz döndük sizin beceremediğinizi yapacağız dediğinde bizi kutuplara ayırmadın mı ? sözlükte sayenizde yeni trend eski yazarlar vs. yeni yazarlar oldu çoğumuz için. ben kendimi dışlanmış hissediyorum senin yüzünden ve benim gibi düşünen yazarların sayısının da azımsanmayacak kadar çok olduğunun hepimiz farkındayız.

    şimdi biz ne yapalım ? siz geldiniz madem mission completed biz artık pilot olalım yada başka bir sözlük kuralım. sonucta siz yokken sözlüğe göz kulak olma işini başarıyla olmasa da tamamladık. artık bize burada ihtiyaç yok mu ? sahipleri gelmişken biz halt etmek mi düşer ? ne yaptığınızın umarım farkındasınızdır artık... bize karşınızdakiler küçük çocuk değil falan dediniz ama büyük insanlar söylediklerinin sonuçlarının neler olabileceğini düşünür ve ona göre yazar çizer. biz bu yaşa kadar böyle gördük böyle öğrendik. kimse kusura bakmasın.

    son olarak neverfall'a ve diğer birkaç yazara teşekkür ediyorum. neden tepki gösterildiğinin farkında oldukları ve sözlüğe geri dönüşlerini samimi bir şekilde bizlerin gözüne sokarak değil hep bizimleymiş gibi gerçekleştirdikleri için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın