resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2305
    kendisinin başkanlığının ilk yıllarından 2004 senesine kadar pek de çok olaylarını hatırlamıyorum. çalışan bi başkan, fedakar bir başkan ve en önemlisi cefakar bir başkan imajı çiziyordu orada burada.

    ne zamanki bizim düşüşümüz devam edip onlarla denk hale geldi avrupa kupalarında, ne zaman derbilerde ön plana çıkmaya başladılar, kendisini bir anda kral ilan etti. astı, kesti. bu takımı ben yarattım triplerine girdi. takımın kadrosuna karıştı, egolarını tatmin etmek için takımı lego yaptı. şu anda da seveni kadar sevmeyeni, bunca yaptığı şeye rağmen bıraksın bence diyen taraftar kitlesiyle karşı karşıya.

    kendisi sağırlar ülkesinde tek kulağı işiten kraldır sadece. onca masrafla elde edemediği başarılar için dönsün bizi örnek alsın. ya da git ibb yi örnek al. başarı/ bütçe oranınız onlardan bile düşüktür çünkü. spor klübü yönetmek şirket yönetmeye benzemez.

    33. hafta dua edicem çok güzel bi kareografi yaparsın diye. nasıl olsa biz kupayı alıcaz, sen de tüm yaz onla övünedurup bize laf yetiştirmeye kalkmazsın umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın