• 1066
    20 aralık 2012 şampiyonlar ligi kura çekimi sonrası bu arkadaşlar reyting için büyük takımların birbirleriyle eşleştirildiklerini *** söylemişler ama bence bariz bi mantık hatası var bu işte.
    sonuçta barca, madrid, manu, bayern gibi takımların şampiyonlar ligi'nin hangi aşamasında olursa olsun milyonlarca reytingi var. bu takımları 2. tur gibi ilk eleme aşamasında karşılaştırmak üçünün elenmesine sebep olacağından reyting otomatik olarak azalacaktır.
    örneğin, manu* ve madrid* nispeten kolay takımlarla eşleşip en azından çeyrek finalde karşılaşsalar hem onların diğer maçlarında daha çok reyting alacaklardı (sonuçta barça-gs ve milan-schalke maçları daha çok reyting alırdı gs-schalke maçından) hem de çeyrek finalde iddia artacağı için birbirleriyle olan maçları daha çok ilgi çekecekti.
    yani büyük takımların en az üçünün daha ilk turda elenmesi sandıkları gibi reyting veya pazarlama adına uefa'nın işine gelmeyecektir. e adamlar hem hile yapıp hem de kendi bindikleri dalı kesmezler heralde. yanlışım olduysa düzeltin ama fena saçmaladınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın