• 59
    ust turda eslesme ihtimalimiz olan ve benim uzak ara en nefret ettigim, bunun yaninda eslesmeyi en cok istedigim takimdir. peki neden;

    sene 2001 galatasaray sampiyonlar liginde ceyrek finali garantilemis ve psg ile prestij macina cikiyor. bu mactan yaklasik 2 sene sonra galatasaraya gelecek olan cristian daha macin baslarinda 2 golu psg adina buluyor ve mac sıkıcı bir halde devam ediyor. derken uzerinde galatasaray esofmani olan 40 yaslarinda gurbetci bir vatandas yuzu gozu kan icersinde sahaya daliyor. belliki psg taraftarindan agir dayak yemis ve kacmak icin sahaya girmistir. galatasarayli futbolcular maci birakip kanlar icersinde kalan arkadasa kalkan oluyorlar ama nafile, polis gurbetci vatandasi hirpalayarak disari cikariyor.

    yaklasik 10-11 sene once daha 13 yasinda bu sahneyi izleyip sinirden duvarlari yumruklayip kapilari kirdim ama nafile elimden hicbirsey gelmedi.

    simdi 24 yasindayim ve gucum kuvvetim yerinde. eger ki psg cikarsa ve ben pariste olursam burdan o dayak yiyen arkadasin uzerine yemin ederimki benzer bir olayda o simarik psg lileri, degil stad disina, monoco ya kadar kovalayacagima soz veriyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın