resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2325
    birbirimizi kandirmayalim. transfer döneminde her hangi bir forvetin adi galatasaray ile anilsa aninda google'a ismi yazilir ve kac mac oynamis, kac gol atmis ona bakilir. akabininde youtube videolari tek tek seyredilir ve sözluge gelinip, sanki yillardir o futbolcunun her macini canli seyrediyormus gibi metaneler dizilen entariler girilir. mesela;

    "adam 50 maca cikmis 22 gol atmis ve ortalamasi 15'in altina hic dusmemis, turkiye ligi kolay en az 30 golu var, son vuruslarida iyi, gelirse cocugumu keserim :(" cumleleri guzel bir örnektir. yalniz ayni adamlar bu "muhtesem" futbol bilgilerini burak icin kullanmazlar. cunku adamin attigi gole degil "topu kontrol edemiyo:(" dalgasina baktiklari icin, hem kendi cehaletini hem de at gözluguyle futbolu takip ettigini ortaya sererler.

    madem öyle, burak icin de tabelaya bakacaksin. zaten tabelaya baksan burak hakkinda girecek entry bulamazdin. curur giderdi attigin tum o desteksiz sallamalar. kendisi iyi bir golcu hatta bence gol makinesi. ama bu onun her mac gol atacagi anlamina gelmez. öyle bir forvet var, onu da barca'dan 100milyon euro'ya alamazsin. daha ligin ilk yarisinda aldigi parayi cikarmis ustune 5milyon euro'luk bonservisini de 12 milyon euro'lara kadar cekmistir. kendisine zayif oldugu konularda ne elestiri getirildiyse hepsini teker teker kapatmis ve kapatmaya da devam etmektedir. o boyda, bu kadar patlamali ve suratli bir forvet ender bulursun ki tek vurusta dunyanin sayili kaliteli golculerinden biridir burak.

    galatasarayli yazar dostlarim iclerini rahat tutsun cunku burak gelismeye devam eden bir forvet. bugun oyun icinde aksadigi ve eksik kaldigi noktalari teker teker kapatmaktadir. potansiyelini henuz tamamlamamistir ve kendisini bugun top kontrolu zayif diye elestirmek messi'yi hava hakimiyeti zayif diye elestirmeye benzer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın