resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3988
    yavaş yavaş geçen sezona göre defansif eksikliklerini kapamaya başlamış oyuncu. misal çok hava topu alıyor artık savunmada. zaten duran toplardan yediğimiz goller azaldı. tekrar orta sahada sübap işlevini görmeye başladı. şampiyonlar ligi'nde son iki grup maçında bu net şekilde ortaya çıktı. ama artık geçen sene ofansif manada yaptığı işleri yapması lazım.

    - her şeyden önce takımı baskı kurabilmemiz için eskisi gibi ileri itmeli. bu selçuk'un performansı için de çok çok önemli.
    - pas trafiği sıkıştığında geçen seneki gibi driplingle bir adam eksiltip pas atmalı, rakibin direncini kırmalı.
    - şu oyunun yönünü ani değiştirişlerini daha sık yapmalı
    - skora katkı yapmalı demiyorum bu orta saha oyuncusunun ekstrasıdır ama pas verdikten sonra devam etmiyor eskisi gibi melo. o 2'ye 1'leri yapmıyor artık. geçen sezon skor üretmesinin en önemli nedeni devam etmesiydi. çünkü önü açık alıyordu topu. boş kalıyordu hava toplarında.
    - fizik kondisyon olarak geçen sezonki seviyesine ulaşmalı ki belki de biranda bütün eksikliklerini giderecek en büyük sıkıntısı bu. devre arası kampında kesinkes sezon başı kaçırdığı yüklemeyi almalı.

    nitekim bu açıkların kapanması bize şampiyonlar ligi'nde tur ve çok erken gelen bir şampiyonluk olarak dönebilir. melo kadro yapısı itibarıyla bu takımın performansı açısından hakikaten çok önemli çünkü bu sezonun planlaması melonun geçen sezonki performansı varsayılarak yapıldı. ayrıca unutmasın ki her geçen gün üzerine koyarak gelen bir yekta var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın