resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2289
    bu akşam * kendisiyle ilgili en dikkatimi çeken nokta sırtı dönük top almaya/indirmeye çalışması oldu. orta sahadan gelen topları kontrol ederek sağa/sola yönlendirmeleri çok iyi yaptı ki bu kesinlikle iyiye işaret. çünkü burak'ın oynadığı maçlarda bunları yapması için bir de elmander'i oyuna dahil etmemiz gerekiyordu. fatih hoca'yla beraber bunun üzerinde çalıştıklarını düşünüyorum.

    havadan gelen bir çok topu da arkaya indirmeye çalıştı fakat pek başarılı olmadı. en az 3 4 kez tanık olduğum şey; dany topları ileriye dikecekken amrabat'ın hareketlenmesine bakıyor ve topu burak'a kaldırıyor, burak da topu arkaya doğru amrabat'ın önüne indirmeye çalışıyor. her ne kadar bu gece yapamadılarsa da ilerleyen zamanlarda daha iyi olacaklarını düşünüyorum. ( ki bu akşam bile yobo yerine başka stoper olsa, birkaç top indirebilirdi bence)

    sezon başından beri sürekli bir şeyler eklendiğini görüyoruz burak'ın futboluna ve bence en güzeli de bu maçta yapmaya çalıştıklarıydı. bunları oturtursa eğer 'defansın arkasına sarkan forvet' tipinden, komple forvet oyuncusu olmaya doğru bir adam daha yaklaşacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın