• 619
    aklıma geldikçe heyecanlandığım, maç günü maçtan 3-4 saat evvel stresten dolayı izlememeye karar verdiğim, son yılların en önemli derbi mücadelesiydi.

    sözlükten ve alisamiyen.netten takip etme kararı almıştım, arada da komik videolar falan izlerim diyordum. maçın ilk yarısı çok zor değildi ama ikinci yarıda heyecan tavan yaptı. hapishane hücresinden bozma yurttaki küçük odamda kah volta atarak kah facebooktaki beşiktaşlı bir abimden haber bekleyerek geçirdim ikinci yarıyı. volta atarken şu kesindi ki, 20-25 metre ötedeki kahveden gol sesi gelmesini asla istemiyordum, netten öğrenene kadar geçecek 15-20 saniye dehşet verici olurdu. ve o bağırışların fenerbahçe golü sonrasında olma ihtimali vardı. 0-0 bitsin istiyordum, gol olmasın, kimin attığı belli olmayan o saniyelerde, müthiş bi gerilim yaşamayayım.

    şom ağızlı beşiktaşlı o abim (22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçında fb'nin 79. dakikada atacağı golle 2-1 öne geçeceğini yazmıştı) "pek gol olacak gibi durmuyor, 0-0 biter" yazınca rahatlar gibi oldum biraz. 90 dakikaya 5 dakika eklendiğini öğrenince o rahatlama da gitti tabi. kahveden goool sesi gelmemesine dair isteğim iyice güçlendi, ses çıkmasın. asla. çıkmasın.

    ve sonunda "0-0 bitti, şampiyon gs" mesajı geldi. müthiş bi sevinç ve rahatlama. babam aradı, sonra annem, konuşurken sesimin titremesini engelleyemedim.

    galatasaray, iyi ki varsın be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın