• 12
    son derece karşı çıkarım böyle şekillere. hiç de haz etmem. bir takımı tutarsın, gerisi hikayedir arkadaş. de ki; ben yenimahallesporluyum, eyvallah; saygım sonsuz. ama ben galatasaraylı'yım diyip de, 'yenimahallesporumuz' falan tarzı tabirleri kullanıp o takımı savunma durumuna geçiyorsan, bence samimi bir taraftar değilsin, hatta ılıksın inceden.

    ben 20 yıldır izmir'de oturuyorum. önceden altay'da top oynadım. birçok kez göztepe, karşıyaka maçına da gittim, ama hiç birine sempati falan duymadım, duymuyorum. sempati ne lan? hatta "su veren itfaiyenin..." modundayım. umrumda da olmaz. hele çocuklukta istanbul takımı, büyüyünce memleket takımına geçiş yapanlar var ki *, onlar kadar kolpa taraftar yoktur, onları ciddiye bile almam.

    çevremde trabzon'a şike olayından* sonra sempatisi oluşan bazı arkadaşlarım var. hatta tanımadığım ama haberlerde gördüğüm, mahkeme sürecinde trabzonlu'ların yanında meşale yakıp yürüyüşlerine katılan galatasaraylı'lar var. bu kadar alakasız bir tavır görmedim. mesela, o arkadaşlar 11 aralık 2012 galatasaray 1461 trabzon maçı'nda tribünde olsalardı ne yapacaklardı acaba? omuz omuza beraber yürüdükleri kankileri ne anamızı bıraktı ne bacımızı. engin baytar'ın annesine edilen küfürler... hem de hiç bir sebep yokken, en ufak bir sebep.

    "arena'ya hoşgeldin balıkesir" pankartı açtığımız adamlar da anamızı hedef almıştı. (bkz: 27 kasım 2012 galatasaray balıkesirspor maçı)

    geçiniz abicim bu ayakları...

    galatasaray'ın karşısına babamın teknik direktörlüğünü yaptığı takım gelse, içimde bir parça tereddüt olmadan koyup geçelim isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın