resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:32
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2278
    galiba galatasaray'a hucuma yonelik orta saha oyuncusu olarak degil, hepimize damat olarak baktigimiz adam.

    bize ne lan adam apacisiyse? adam futbolcu, adamin meslegi futbol oynamak. elestireceksek sadece futbolunu elestirebiliriz. ulan adamin tipine gelene elestirelecek 2947 tane yani var yapmayin nolur ya.

    neyse ben buraya hakkinda dusunduklerimi yazmaya geldim; onu yapayim. gecen sezon cidden cok iyi bir sezon gecirdi. kritik goller atti, basti, savasti ve herkesin ortak gorusu semih ile beraber takimin en buyuk kazanclarindan biri oldugu yonundeydi. buraya kadar ben de ayni fikirdeydim. ama bu sene ne olduysa oldu emre colak aptala bagladi. ne oyunu okuyabiliyor, ne istedigi gibi sut cekebiliyor ne de pas veriyor. ulan adam top bile kontrol edemiyor bazen. ve yaptigi gereksiz fauller yuzunden benim hatirladigim 2 tane gol yedik bu sezon. dun macin basinda actigi orta cidden buyuk rezelatti.

    peki gecen senenin en buyuk kazanclarindan biri olarak lanse edilirken, bu sezon ne degisti. bence emre'nin performansinin kilit noktasi bu sorunun cevabinda yatiyor. maalesef ben de yok cevabi. ama eger emre'yi kazanacaksak bu soruyu cevaplamamiz lazim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın