• 32
    kampanyaya katılan kimi arkadaşların tavırları gülünç olmayı da geçti artık acınası bir saçmalık kıvamına geldi.

    galatasaray taraftarının nasıl davranması gerektiğine dair motto yayınlıyo adamlar. yok kampanyayı desteklemezsen tribüne gelmeymiş, yok sen desteklemeymiş takımı. evet zaten bunlar tüm stad ıslıklarken, kendi renktaşını satıp tribünde tayyip erdoğan'ı ıslıklayan galatasaraylı değildir diye bağıranlardı da.

    sana ne amk. açtığın her kampanyaya destek vermek zorunda mıyım? bir de en güzel küfürlerin sahibiymişim. senin ettiğin küfürden nolacak lan? galatasaraylılıktan dem vurup sonra sırf 25 milyon galatasaray taraftarının sanki tamamı kendisi gibi düşünmek zorundaymış gibi düşünmeyenlerine küfretmeyi kendinde hak görmüş adam destek bekliyor. adamın klavye başındaki tavrı o sahadaki barbarlardan farklı değil ki. bir de aklnıca birilerine referans veriyo. kim takar senin şu tavrınla verdiğin referansı.

    o sahada yüz karası bir olay çıkmış. elde de kamera görüntüleri var. polis de kamera görüntülerine bakarak birileri hakkında savcılığın talebi doğrultusunda yakalama çıkarmış. bu adamlar şimdi nerde? savcılıkta. savcılık delilleri inceliyip bu şahısların ifadesini alacak, sonra ya bu arkadaşları salacak ya da gerekli görürse hakim karşısına çıkaracak. hakim napacak? hakim yine bu arkadaşların savunmalarını alacak. yani sizin şu orda olmaması gereken beşiktaş taraftarından, biz kendimizi savunuyorduk tezlerine kadar hakim bu vatandaşları dinleyecek. kamera görüntülerini izleyecek sonra bu şahıslar hakkında karar verecek. gerekli görürse tutuklayacak gerekli görmezse de salacak. sonra dosya hazırlık savcılığına gidecek. hazırlık savcılığı da ya takipsizlik kararı verecek yada kamu davası açacak.

    ""şuraya editle bir de ek bilgi iliştireyim. sadece beşiktaş tv'nin kamera görüntülerine falan bakılmaz. komik komik hikayelere inandırmayın kendinizi. olayla ilgili tüm bantlar bütün halinde toplanır. galatasaray'ın elindekiler de beşiktaş'ın elindekiler de. milleti salak yerine koyup yalan yalan hikayeler uydurmayın. orası galatasaray'ın sahası değil mi? bir sürü haber kanalı, medya mensubu yok mu orda? hah işte onların çektiği tüm görüntüler şu an savcılığın hazırladığı dosya içerisinde.""

    şimdi kardeş sen adalete güvenmiyo musun? o zaman yargıya intikal etmiş bir olayı aklaması için saçma sapan bir taleple klübe mail atacağına bence otur, doğru düşün ve doğru hareket etmenin yolunu bul. çünkü bu çarpıklığın çözümü klüpte değil. bu çarpıklığı anca verdiğin oyu gözden geçirerek düzeltebilirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın