resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2235
    varsayalım ki granada-real madrid maçı var. oyun 1-1 gidiyor, granada ikinci gol için sağlı sollu geliyor. real madrid gibi bir takımı yenme iştahıyla arkasında açıklar verdiğinin farkına varamıyor. hipnotize olmuş gibiler gol atmak için.

    tam o sırada oldukça geriden uzun bir top atılıyor sinsice ve cristiano ronaldo topu alıp, boş alanda yakaladığı stoperden kurtulup topu kaleye plaseliyor ve golü atıyor.

    böyle bir maçı izleyen galatasaray sözlük başta olmak üzere tüm sanal sözlük camiaları, "real madrid büyük takım, ronaldo büyük topçu, gol yiyecekler derken iki hareketle gol yapıp öne geçtiler. işte büyüklük farkı yeaaa" yorumunda birleşecekti.

    ee? aynısını burak yılmaz 8 aralık 2012 sivasspor galatasaray maçında gerçekleştirdi işte.

    daha neye ihtiyacınız var burak yılmaz lehine konuşmak için?

    kolay gelsin. bu kadar iş bitirici golcüye iki kelime övgü yazmamak için çırpınanlara cidden kolay gelsin zira işleri çok zor. yaratıcılıklarını kullanmaları gerekecek.

    not: tabii ki burak yılmaz ile cristiano ronaldo'yu eş tutmuyorum. eş durumlarda verdikleri izlenimde oluşan ve oluşacak olan çifte standardı lanetliyorum.

    galatasaray'a gelen en iyi, en mücadeleci, en klas golcü müdür, belki değildir. ancak mario jardel ile birlikte galatasaray forması giyen en iş bitirici golcüdür. bitirir. bu kadar. bir kere de boş boş koşan adamlara değil de işini yapan adamlara sahip çıkın be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın