• 1038
    şampiyonlar liginde gruptan çıkmak yerine, uefa avrupa ligine devam etmeyi tercih eden kafaların bulunduğu site. onlara göre, grupta 3. olup uefa avrupa ligine devam edip çeyrek final, yarı final görmek, şampiyonlar liginde 2. tura çıkıp zorlu rakiplerle eşleşmekten daha iyiymiş. hayır bi müslüman çıkıp da demiyor ki, "aga galatasaray zaten uefa şampiyonu oldu, hem de senin dediğin şekilde grupta 3. olarak uefa'ya devam etti. dolayısıyla çeyrek finali de gördü yarı finali de. niye bi daha uefa'da devam etmek istesin ki ?".

    öyle sık sık girmem buraya. transfer dönemlerinde, karşı yakadaki transfer duyumlarını merak ettiğimde arada bir bakar çıkarım.

    http://b1212.hizliresim.com/14/6/gmgv7.jpg

    şu fotoğrafı gördükten sonra, du bi bakıyım la şuraya dedim. bakmaz olaydım, saf galatasaray nefreti olan adamların dışında, hakikaten mal insanlarla dolu olduğunu gördüm. acaba hakikaten mallar mı ? yoksa çok güzel mal taklidi mi yapıyorlar orasını çözemedim. çözen varsa beri gelsin.

    ezcümle; girmeyin efenim bu siteye, girip de sinirlenmeyin. bir söz vardır, "aptal dostum olacağına, akıllı düşmanım olsun" diye (buna benzer bi söz olması lazım) aha işte onun vücut bulmuş halidir antu.com.

    not: yukarıda yazılanlar bir siteye, bir takıma veya bir taraftar grubuna laf atmak veya bok atmak için yazılmamıştır. yaklaşık 10 dakika süren kısa bir antu.com turundan sonra yaptığım analizdir. bu 10 dakika sonunda dedim ki #iyikigalatasarayliyim
App Store'dan indirin Google Play'den alın