• 99
    doğru başkan, doğru yönetim, doğru hoca, çalışkan ve hedefi olan doğru oyuncular ve en önemlisi ayrıcalık yaratan galatasaray taraftarı ile olacak olandır.

    şampiyonlar liginde 2012 - 2013 sezonunda oynadığımız ve ilk 3 maçta bir gol, bir puan ile ikinci 3 maçta; 9 puan 6 gol ve gruptan çıkma başarımız incelenmelidir. ana hedef için neler eksik, nerelerde hatalar yapmaktayız konusunu değerlendirmek için büyük bir fırsat elimizdedir.

    galatasaray takımı ana hedef için programlanmalı. tüm ekip; yöneticisinden, oyuncusuna kadar sabah, akşam sürekli ana hedef için bir program dahilinde eğitilmelidir. gidecekler, gelecekler, fırsatlar, riskler gün ve gün raporlanmalıdır.

    oyunculara haftada 1 saat barcelona anlatılmalıdır. ne alaka? evet oyuncular ana hedefinin hangi rakımı yenmek olduğunu göstermek için her hafta 1 saat barcelana'nın güçlü yönleri, zayıf yönleri anlatılmalıdır. bu aynı zamanda bu takım kurada çıkmayacak dahi olsa meslek içi eğitim anlamına gelir. hamit altıntop ders çalışmalı yakından bildiği bu takımı örneğin bir hafta bu takımla ilgili bilgileri arkadaşlarına anlatmalıdır.

    2. yarı başlamadan bu süreç içinde mutlaka bir şekilde rezerve lig kurulmalıdır. pahalı yıldızlar sebebiyle kadroya giremeyen gençler veya diğer oyuncular için en büyük fırsat rezerve ligdir. yekta ve sabri an itibariyle nasıllar arkadaşlarından daha mı iyiler, engin kadro'ya giremediği zaman nasıl oynuyor tüm merak edilen konuları takip etmek için allah aşkına biri bu ligi kursun. adnan öztürk bu işi söyledi ama kenarda kaldı şimdi ise hiç bu işlere girmemekte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın