resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7944
    ciktigi kanalda fatih terim'e hakaret ediliyormus. iste bu yuzden arda alacakti mikrofonu eline, saydiracakti ceza gibi mamama mimimi mamimini miiii diye???

    adam birkac arkadasini gormeye gidiyor. oturup sohbet edip egleniyorlar. fbtv mikrofonu uzatirsa ne diyecek arda? surat mi asacak. gayri ciddi bir sekilde siritip duruyor. klise laflar ediyor "basarilar" diyip geciyor. ezik degil cunku arda bircok fenerli gibi. volkan olsa, gstv'ye konusmaz, kendine yakisir sekilde kaba hareketlerde bulunur. yaniliyor muyum? sahsen volkan gstv'ye siritarak roportaj verse ben gicik olurum. volkan, arda'nin tirnagi etmez adamlikta o ayri. ancak oyle gorunuyor ki sozlugun istedigi adam volkan gibileri.

    bir de su var, unal aysal, fatih terim sacma sapan, galatasaray'a her turlu kufurler, hakaretler, haksizliklar edilen kanallara, gazetelere konusuyor, o zaman "bu kanala nasil konusulur diye kufur ediliyor mu kendilerine? hayir. ntvspor, fbtv'den daha beter lan. yarin birgun size ntvspor mikrofon uzatsa, "siz bize nasil haksizlik edersiniz lan?" diyip muhabiri mi doveceksiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın