• 5748
    takım iyiyken, ara ara ağız kurutan bir tatlı. takım kötüyken ise tatsız, tuzsuz bir şey.

    herkes birbirine geçiriyor; takıma ve takımın parçalarına geçirmekten vakit bulduğunda. haklı çıkmak için can vereceğiz, ne olacaksa herhangi birimiz haklı çıkınca artık. "ben demiştim" madalyası çok değerli olsa gerek.

    30 kasım 2012 galatasaray gaziantepspor maçı'nda hamit altıntop çıkarken yaşananların bir tezahürü de burada. kimisi ıslıklıyor, doğruyu yaptığını düşünerek. kimisi alkışlıyor, "bu adam bizim, gelecek güzellik de ondan gelecek ne de olsa" diyerek.

    futbol endüstriyel diye eleştiriyoruz ama, taraftar da endüstriyel olmuş şu durumda. kulüpler taraftara müşteri muamelesi yapınca, taraftar da işler kötüye gittiğinde burger king'e gitmiş de aldığı sos bozuk çıkmış gibi davranıyor takımına karşı.

    ben biraz saftirik kalıyorum ki, hala takımda biri hata yapınca, kardeşim, kuzenim, çocuğum hata yapmış gibi ele alıyorum. bir yakının yanlış yaptığında, bu yapılan geri dönüşü olmayan, hayati bir hata değilse yanında durursun, hataya üzülürsün, hata ile hemfikir olmazsın ama düzelmesi için destek verirsin. yerin dibine sokmanın yarar getirmediğini bilirsin.

    bu nedenle mağlubiyetlerden sonra galatasaray sözlük'te takılmak, televizyonda yayınlanan ev dekorasyonu temalı programları izlemekten bile daha keyifsiz geliyor bana. umarım hepiniz haklı çıkarsınız arkadaşlar, güzel günlerde devam etmek dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın