• 5737
    (bkz: #1104790) hani bir kaç gündür nesil tartışması yaşanıyor ya, ne kadar boş olduğunu göstermiştir. ah be abicim, insan bir bakar kim yazmış falan diye. espriyi, ironiyi anlamak çaba ve birikim gerektirir, kalite gerektirir. buradan bir çok yazar bu kalite düştüğü için gitti. ben gitmem. kendisini benden bile gizlediği için kızsam da zizonkovac'a söz verdim, herkes gider ben gitmem diye.

    zamanında bir şey yazdım, abuk sabuk tepkiler geldi. bana demişlerdi; kaptan "ironiden anlamayan nesile aşina değilim" yaz. bana bir şey ifade etmemişti. meğerse sözlük jargonuymuş.

    daha önce de yazdım ama, yaşlanınca çeneye vurur derler ya, bir örnek daha vereyim. bir entry yazdım, mesaj geldi: gg olabilir. ulan dedim bu ne demek acaba? sordum: "götümüze girebilir" dedi arkadaş. vay amk. arkadaşa dedim ki "ne biçim konuşuyorsun" valla abartıyor da olabilirim. ama size net söyleyeyim şu anda bu hikayeyi anlattığım hissiyata gelmiştim. vay amk. meğerse sözlük jargonuymuş. lan ben nereden bileyim. okumayı-yazmayı galatasaray sözlükle öğrendim yahu.

    yalandan moderatörüm ya ki benden iyi mod bulamazsınız ha, entry silmem, etliye karışmam sütlü zaten sevmem. sözlüğün kıymetini bilin.

    başka şeyler de yazacağım da selçuk inan başlığına daha çok yakışır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın