resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7899
    yavaş yavaş boğazın diğer tarafına doğru, emin ve sağlam adımlarla giden eski futbolcumuz, alt yapımızın çıkardığı iyi topçulardan biri.

    fakat gel gör ki ilk önce o şikeci takımın futbolcularıyla kanka olması, sonra yine o takımın en fanatik ünlüleriyle(en basitinden acun, rıdvan) içli dışlı dost alması, sonra o şikeciler kralına başkanım diyip el ense olması, ayrıldıktan sonra sürekli feneri övmesi, laf her galatasaray'a geldiğinde alttan alta hatta bazen yüzsüzce galatasaray'ımıza laf sokmaya çalışması ve şimdi de fb ülker kampında fb tv'ye konuşması... adımları tekrar okuyun her adım bir sonrakinden daha ileriye atılan bir adım.

    bakın ziyaret etmesi hiç önemli değil türk takımı, madrid'de deplasmana gitmiş, gider ziyaret eder ama fb tv'ye konuşmak nedir amk ya. hayır olm insanda azıcık yüz olur yüz. dersin ki "birader konuşmayayım ben yanlış anlaşılmaya sebep olmak istemiyorum" adamlar zorla konuşturacak değil. ama bakıyorsun sanki kendi gitmiş "hadi benle röportaj yapın" der gibi hevesli.

    boğazın diğer tarafına gidecekse bence adımları gayet mantıklı. fb taraftarı zaten koyun. 2 kere "en büyük fener" de "ooo arda en büyük fb'li oleeyyy yihuuu arda bizim futbolcumuz" diyecekler.

    ha ama gerçekten sözünün eri olup o kocaman lekeli çubuklu formayı giymeyecekse yaptıklarını bir gözden geçirsin. amk seven adamı da kendinden soğutuyorsun amaç nedir? ben bir galatasaraylı olarak gönlüm ister ki o pis formayı hiç giymesin ama yaptığı şeyler de iş değil arda'nın. ya gerçekten çok saf ya da bedenci ayküt gibi sinsi sinsi ilerliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın